Актуальная інфармацыя

1 лютага 2016 прайшла 80. навукова-тэхнічная канферэнцыя прафесарска-выкладчыцкага саставу, навуковых работнікаў і аспірантаў універсітэта, у якой прынялі ўдзел супрацоўнікі, магістранты і студэнты нашай кафедры. Былі прадстаўлены наступныя даклады:

  1. Азначэнне феруловой кіслаты ў цукровых бураках і прадуктах яе перапрацоўкі.

Асп. Шэмет С.Н., студ. Брушко М.В., дац. Стасевіч А.В.

  1. Новыя функцыянальныя маянэзы са збалансаваным тлушчакіслотным складам.

Маг. Пiлiповiч А.П., ст. вык. Калнагораў К.П., асіст. Уладыкіна Д.С., дац. Ламоткiн С.А., Башарова А.А., Ільіна Г.М.

  1. Даследаванне термостабильности раслінных алеяў з мэтай распрацоўкі купажу для фрыцюру.

Асіст. Уладыкіна Д.С., дац. Ламоткiн С.А., ст. вык. Колногороў К.П., маг. Пiлiповiч А.П.

  1. Распрацоўка методыкі вызначэння ўтрымання бэта-адрэнамiметыкаў у мясной і малочнай прадукцыі метадам імунаферментнага аналізу.

Ст. вык. Нікіценка А.М. (БДТУ); iнж. Клапкова В.А., мл. наву. суп. Карніцкая М.В. (РУП «Інстытут мяса-малочнай прамысловасці»)

  1. Методыка вызначэння сціральнасць скуры галантарэйнай

Дац. Глоба І.І., iнж. Куракевічам А.Д.

  1. Методыка вымярэння ўтрымання гліцэрыны ў вінаградных вінах

Дац. Глоба І.І., iнж. Шахновіч А.В.

  1. Даследаванне ўласцівасцяў iоннаiмплантаваных фотарэзістам метадам ЭПР

Ст. вык.  Валабуеў У.С.